Weekendje Hoge Veluwe

7f91ec535cc955ea-photo-1

29 – 31 maart 2019

We gaan een weekendje op stap naar de Veluwe. We staan twee nachtjes op de camping Beek en Hei in Otterlo. Heerlijk rustig en het zonnetje doet al fantastisch werk.  We camperen ditmaal met Jan Rijn en Mirjam. Jan Rijn heeft zelf een Renault-bus omgebouwd tot camper. De nieuwe bus ziet er schitterend uit en moet uitgeprobeerd worden. We arriveren op vrijdagavond en eten in onze eigen camper.

De volgende dag maken we een fietstocht over de Hoge Veluwe. We hebben geluk en doen mee aan de rondleiding van 12:00 uur  in het Sint Hubertus Jachthuis. Zeer interessant en mooi om te zien wat Berlage er van heeft gemaakt ondanks alle tegenwerking van mevr. Müller.

Hierna eten we pannenkoeken in Schaarsbergen (jawel… buiten op het terras!). Hierna fietsen we terug naar Otterlo en gaan samen uit eten in het dorp. Al met al een prima eerste dag.

De tweede dag van ons weekend begint met motregen. We besluiten daarom om het Museum Kröller – Müller te bezoeken. We hebben het museum al vaker bezocht maar blijven ons verbazen over de omvang en inhoud van de collectie van mevrouw Müller.

Ook de beeldentuin staat op het programma. Als we de beeldentuin instappen, komt zelfs de zon nog tevoorschijn. Opnieuw een schitterende dag!

2 gedachtes over “Weekendje Hoge Veluwe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s