Rijswijk – Voorthuizen – Willroth

19-04-2019 – Vandaag een rustig begin van onze vakantie met als einddoel Wenen. Om 8:30 uur vertrokken uit Rijswijk. De reis begint met 200219 km op de teller. We gaan eerst naar Voorthuizen en bezoeken onze tante Janna. We leggen kunstgras op het balkon zodat ze met mooi weer met haar blote voeten lekker in het gras kan lopen.

We regelen nog wat praktische zaken voor haar en vertrekken om 14:00 uur richting Keulen. Helaas is de camperplaats in Keulen vol en we reizen door naar Willroth waar we een leuke camperplek vinden. We gebruiken de eerste avond om de tassen uit te pakken en de camper goed in te richten voor de rest van de reis.

Het weer is deze eerste dag fantastisch: de hele dag zon en een temperatuurtje van 26° C.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s