Willroth – Münster

20-04-2019 – Vanmorgen rustig opgestaan, ontbeten en de camperkratten met levensmiddelen en voorraad goed ingericht zodat we er van binnenuit makkelijk bij kunnen. Ongeveer 9:30 uur vertrokken richting Rothenburg ob der Tauber. Rothenburg ob der Tauber is één van de mooiste stadjes van Duitsland aan de “Romantische Straße”.

Helaas bleek onderweg dat de twee campings die we op het oog hadden helemaal vol zaten ivm de paasdrukte. We kwamen hierdoor uit op een mooie camping vlakbij Rothenburg met de toepasselijke naam “Romantische Straße“.

Toen we de achterdeur wilden openen, bleek één van de scharnieren afgebroken. Door het paasweekend kunnen we het scharnier pas dinsdag laten repareren. Het ziet er naar uit dat we er wel mee kunnen rijden.

’s Middags hebben we een heerlijk fietstochtje gemaakt langs de Tauber naar Röttingen en ons eerste biertje gescoord op een rustig terras tegenover das Rathaus.

Hierna rustig teruggefietst, gedouched gegeten en nog lekker in ons boek gelezen. Wederom een prima dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s