Fietstocht Rothenburg Ob der Tauber

21-04-2019 – Het kapotte scharnier van de achterdeur van onze camper wordt dinsdag door de plaatselijke garage gerepareerd. We blijven daarom tot dinsdag in Münster.

Vandaag fantastisch fietsweer. We maken een mooie fietstocht door de schitterende omgeving van het riviertje de Tauber. Het is zo nu en dan behoorlijk klimmen omdat we op weg naar Rothenburg ongeveer 168 meter hoogteverschil moeten goedmaken vanuit Münster.

We komen omstreeks 12:00 uur aan in het romantische stadje Rothenburg. Het stadje wordt ook op deze eerste paasdag druk bezocht door toeristen waaronder zoveel Japanners dat veel uithangborden in het Japans zijn gesteld.

Het stadje kent veel leuke plekken met mooie vakwerkhuizen. Omstreeks 14:00 uur fietsen we terug naar Münster. We maken ook nu weer gebruik van de fietsroute langs de Tauber. Omstreeks 16:00 uur zijn we weer terug bij de camper.

Een gedachte over “Fietstocht Rothenburg Ob der Tauber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s