Münster – Vilshofen an der Donau

23-04-2019 – Vandaag is het scharnier van onze achterdeur gerepareerd. Vanmorgen was de garage al om 9:00 uur present om de schade op te nemen. Om 9:30 kwamen er opnieuw twee vaklui om het scharnier er af te schroeven en mee te nemen naar de garage 500 meter verderop. Hierna werd het stil… Het Nederlandse spreekwoord: “geduld is een schone zaak” werd danig op de proef gesteld. Twee lunchpauzes verder (12:00-13:00 uur garage en 13:00-15:00 uur camping) werd er gebeld en gezegd dat wij vandaag toch nog wel “weiter” wilden. Hierna ging het snel en om 15:30 zat het herstelde scharnier er weer op. De garage was coulant en bracht ons slechts € 50 in rekening. De camping was ook coulant door ons slechts – zonder dat ze het zelf in de gaten hadden – twee nachten in rekening te brengen. Als echte Hollanders hebben we dat maar geaccepteerd…

Om de dag niet helemaal verloren te laten gaan, zijn we in één ruk van Münster naar Vilshofen an der Donau gereden.

Agnes vond hier een schitterende camperplek aan de Donau (Campercontact 14581). Een mooie plek bij een jachthaven met uitzicht op de Donau.

De camper gauw aan de elektriciteit gezet en wandelend de brug over naar Vilshofen alwaar we bij Italiaans restaurant Caseda een heerlijke pizza naar binnen hebben gewerkt. Morgen gaan we op de fiets naar Passau.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s