Regen en file…

29-04-2019 – Dat het vandaag zou gaan regenen, wisten we. We hadden echter niet kunnen voorspellen dat we zeven uur over 250 kilometer zouden rijden.

Vanwege een ongeluk bij Melk was de hele A1 in Oostenrijk afgesloten. Om 9:30 uur vertrekken uit Klosterneuburg en pas om 17:00 uur arriveren op de camping bij Salzburg… het mag voor ons een record genoemd worden. Nog niet eerder stonden we zolang vast in de file. Bij de afslag voor Melk moest al het verkeer (drie rijen dik) de weg af en we mochten er een oprit verder weer op.

Agnes bijna een heel boek uitgelezen en Jan een half boek. Wel leuk zo’n fileavontuur. Voor ons een Duitse (waarschijnlijk Turkse afkomst) meneer die tot tweemaal toe zijn echtgenote met zijn jas moest afdekken omdat er borstvoeding gegeven moest worden. Kinderen die uit de auto werden gehaald om te plassen terwijl de file net ging rijden… best wel komische situaties.

Het was fijn de laatste twee uur weer door te kunnen rijden. Jammer dat de regen en de laag hangende bewolking het uitzicht op de bergen bedierf. Maar ja, we klagen niet. Tot nu toe alleen maar zonneschijn. Morgen knapt het weer op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s