Terug naar huis

04-05-2019 – Aan alles komt een einde. Zo ook aan onze camperreis naar Wenen. Gisterochtend (03-05-2018) om 9:00 uur vertrokken van de camping uit Frickenhausen. We zijn deze dag in één lange ruk naar Nederland teruggereden en uiteindelijk ons campertje neergezet omstreeks 15:30 uur op de camping “Jacobushoeve” in Stroe.

Het weer was nogal wisselend (veel buien met zelfs hagel) en koud. Wel weer even wennen nadat we eergisteren tot ’s avonds 20:00 uur nog in het zonnetje buiten konden zitten. We hebben ons daarom ’s avonds maar binnen vermaakt met lezen, cryptogrammen en het kijken van twee van onze favoriete quizzen: “Met het mes op tafel” en “2 voor twaalf”.

Vandaag hebben we tante Janna bezocht in Nieuw Avondrust in Voorthuizen en vanavond bezoeken we Roos en Jelmer (oudste zoon) en onze kleinkinderen Jochem en Tobias in Oldemarkt. Als we in Oldemarkt moeten zijn, overnachten we altijd op de SVR-camping De Houtwal in Paasloo. Perfecte camping die al menig keer de Zoover-award van het jaar heeft gewonnen. Mooie plekken en prima sanitair voor een lage prijs!

Morgen weer naar huis. Altijd weer even wennen om ook weer thuis te zijn. Maar we kijken al weer uit naar ons volgende camperreis(je).

2 gedachtes over “Terug naar huis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s