Stellendam

08-06-2019 – Met Pinksteren weg… eerst leek het er door de storm niet van te komen. Op vrijdag hadden we een afspraak met vrienden in Hoek van Holland. Ging helaas niet door ivm ziekte. Zaterdag zouden we fietsen met Hotze en Josje. Ging helaas niet door omdat het voor Josje te hard waaide (terecht hoor). Dus wij besloten dan maar ons zelf te vermaken (dat kunnen we goed) en zonder fietsen af te reizen naar Stellendam. De weersvoorspelling zag er goed uit. Wel wat wind maar toch ook veel zon.

Snel inpakken en wegwezen. Alleen nog even tanken bij ons tankstation om de hoek. Net onder het afdak van het tankstation kregen we de schrik van ons leven: een grote populier werd door de storm ontworteld en knalde met veel lawaai op het afdak van het tankstation en miste een auto achter ons op een haar.

Nadat we de inzittenden enigszins hadden gerustgesteld (ze had alleen wat kleine krasjes) konden we eindelijk vertrekken naar de Woutrinahoeve bij Stellendam.

Hier scheen gelukkig de zon en we hadden nog voldoende tijd voor een mooie geocachetocht langs de oude zeedijk.

Twintig caches verder kwamen we weer terug bij ons campertje. Al met al toch een lekkere dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s