Stellendam 2

9-6-2019 – Rustig dagje vandaag met prima weer. De wind is gaan liggen. Voor de camper ontbeten. Een paar uur lui zitten lezen in het zonnetje. Om 13:30 uur te voet naar Yvonne en Peter die onlangs in Stellendam zijn gaan wonen. Ze wonen daar in een prachtig huis en de omgeving is hier schitterend en lekker rustig.

Om 17:00 uur weer naar de camper teruggelopen, lekker gegeten en daarna hebben we het tweede deel gelopen van een mooie cacheroute. De route was gelegd door de “Duintoppers”. Elke 250 meter een cache; een zgn trail. Was hier en daar pittig door het hoge gras / riet, de vele brandnetels en bramen maar we hebben alles kunnen loggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s