Ter Apel

13-07-2019

De komende tien dagen zijn we weer op pad met ons rode busje. Tien dagen waarin we verschillende ritjes in Nederland gaan maken.

Vandaag is Ter Apel ons eerste reisdoel. Mooie natuur en een rustige omgeving. De eerste overnachting is op een camperplek bij Jachthaven “De Runde”. Een prima plek met alle voorzieningen en niet duur (€ 11,00). Je kunt er ook lekker eten voor weinig en een lekker drankje drinken op het gezellige terras.

Nadat we uitgepakt hebben, besluiten we om een cachewandeling te maken in de omgeving van Ter Apel. Het blijkt een mooie wandeling te zijn langs het water van het riviertje / beekje de Ruiten-Aa.

We doen er langer over dan gedacht en doen maar de helft van de caches. Morgen de rest. We genieten van de mooie natuur en zien veel mooie planten. De mooiste is wel de Reuzebalsemien. De route is afwisselend langs het water en door de bossen

Omstreeks 18:00 uur zijn we terug bij de jachthaven waar we nog een lekker witbiertje drinken op het terras.

Vanavond nog even een klusje gedaan. Wat zaken opnieuw bevestigd in de camper die los waren gegaan door de warmte. Hopen dat de telefoonhouder en opbergvak nu wel blijven zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s