Ruiten Aa – Bourtange

14-07-2019

Vanochtend waren we op tijd wakker en om 9:00 uur aan het ontbijt. Nog voor tienen zaten we op de fiets om de Ruiten Aa route te fietsen. Een fietstocht van ongeveer 47 kilometer door een zeer afwisselend landschap. De route was schitterend met allemaal vrijliggende fietspaden. Een echte aanrader als je in de buurt bent. We hebben deze trip gedownload met Route.nl (app) zodat we m offline konden fietsen. Het begin- en eindpunt is bij de jachthaven in Ter Apel. Ik kon het natuurlijk niet laten om wat leuke plaatjes te schieten van de leuke plantjes in dit natuurgebied.

Het is vandaag nogal bewolkt, we fietsen stevig door en zijn al om 13:00 uur terug. We besluiten om te verkassen naar een camping bij Bourtange: ’t Plathuis. De camping heeft 10 camperplekken. Niet duur (€11,00) en met een mooi uitzicht. We zijn de enige camper zodat we volop ruimte hebben!

We zijn al snel geïnstalleerd en wandelen van de camping (500 meter) naar Bourtange. In Bourtange nog wat geocaches gedaan, getuige geweest van het kanonschieten (tjonge zeg… wat een klap!) en een kop thee gedronken.

Eenmaal weer thuis in de camper toch maar even de verwarming aangezet, het was best fris! Gezellig even borrelen en dan lekker lezen en misschien nog een spelletje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s