Haren

15-07-2019

Vandaag geen lange fietstocht of lange wandeling om geocaches te zoeken. Het weer zag er vanochtend aanvankelijk wat somber uit. Rustig opgestaan, gedouched en ontbeten. De douche van Agnes had weliswaar maar drie straaltjes maar het is toch gelukt 😀👍.

We besluiten om vandaag een bezoek aan de Hortus Botanicus van Haren te brengen. Het is niet ver rijden vanaf Bourtange. We zijn er al snel en parkeren ons rode huisje op een camperplek aan het Paterwoldsemeer waar we gratis een nacht kunnen verblijven met een mooi uitzicht over het water.

Na het middageten halen we onze fietsen van de drager en fietsen nog 4 kilometer naar de Hortus. Het bezoek aan de Hortus kost € 8,50 p.p. (hoogseizoen). We brengen ongeveer 3 uur door in de prachtige tuinen. Hoewel het amper valt te vergelijken vinden we vooral de Chinese tuin erg mooi aangelegd.

In de loop van ons bezoek komt ook het zonnetje om de hoek kijken en wordt het lekker weer. Ik kan het niet laten en maak veel foto’s.

Na ons bezoek aan de Hortus lekker lui zitten lezen in het zonnetje tot aan het avondeten. ’s Avonds fietsen we nog een rondje om het Paterwoldse meer en loggen een paar caches. Één van de caches kijkt uit op het Wall-house in Groningen. Even later rijden we langs dit leuke huis, heel bijzonder gebouw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s