Woudfennen Joure – Rohel

16-07-2019

Vandaag een luie dag gehouden. Het weer is nog steeds somber. We gaan naar Joure en brengen een bezoek aan Sauna De Woudfennen . We genieten de hele dag door in de mooi aangelegde sauna. Het is erg rustig en hebben vaak een sauna of het zwembad voor ons alleen. We denken dat dat komt doordat het al bijna twee weken vakantie is in het Noorden…

Omstreeks 18:30 uur installeren we onze camper op de SVR Camping Eeftink bij Rohel. Dit is niet ver bij Joure vandaan. We halen morgen onze kleinzoon Jochem op die twee nachtjes meegaat in de camper. We willen dan ook een bezoekje brengen aan de Friese ballonfeesten.

Na ons avondeten wandelen we nog even naar het Tjeukemeer. Hier dienen zich de eerste tekenen van wat mooier zomerweer al aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s