Jochem met de camper op stap… (2)

18-7-2019

Er is maar weinig nodig om het een driejarige Jochem naar de zin te maken. Vanochtend hebben we eerst een fietstocht gemaakt in de omgeving van de camping. Jochem wilde heel graag eens met ons schatzoeken (geocachen). Natuurlijk heeft hij de schat gevonden.

Nadat we de schat weer netjes hadden opgeborgen, hebben we onze tocht voortgezet naar het speelstrandje aan het Tjeukemeer. Hier hebben we ook met elkaar geluncht. Jochem eet ons de oren van het hoofd. Heeft vandaag 2 boterhammen en 3 krentenbollen opgegeten.

Om één uur waren we weer op de camping waar nieuwe campinggasten waren gearriveerd met twee nieuwe vriendjes waar Jochem heerlijk mee heeft gespeeld nadat hij oma had verslagen met Lottino.

15:30 uur was het tijd voor de Ballonfeesten in Joure. Op de fiets slechts een half uurtje rijden. Jochem heeft zich helemaal uitgeleefd op het attractieterrein, vooral de springkussens waren erg in trek!

Ook de draaimolen vond hij fantastisch al was het toch ook wel erg spannend.

Na touwtje trekken (bellenblaas gewonnen) en een ijsje kon z’n dag niet meer stuk. Wij zijn gauw voor de regenbuien naar de camper gefietst en waren net voor de bui binnen.

Helaas vandaag geen ballonnen gezien… (door de regen?) daarom maar een plaatje van gisteravond…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s