Sem met de camper op stap… (2)

23-06-2019

Het was voor Sem gisteravond een latertje geworden. Dat was ook wel nodig volgens hem omdat hij ’s morgens altijd erg vroeg wakker was …. Daar was echter vanmorgen niets van te merken. Hij sliep door tot 8:45 uur! Komt natuurlijk door het fantastische matrozenbed op de bank, tafel en bestuurdersstoel.

Na het ontbijt was er nog genoeg tijd om lekker te spelen op de boerderij voordat we om 11:00 uur vertrokken naar de Maasvlakte.

We hadden vantevoren al drie kaartjes besteld voor de Futurelandferry om een rondvaart van 1 1/2 uur te maken op de Maasvlakte 1&2. We hebben met weliswaar erg warm weer (30° C) een prachtige rondvaart gemaakt. Het enige dat tegenviel waren de rozijnen in de koek die Sem (zelf) had uitgezocht. Een bezoekje op de brug bij de kapitein maakte dat gelukkig weer goed.

Er was onderweg enorm veel te zien. We hadden een erg goede voorlichter aan boord die niet alleen veel vertelde over de haven en de schepen maar ook alle vragen van iedereen kon beantwoorden. Kon het zelf natuurlijk ook niet laten om de nodige leuke plaatjes te schieten:

Na de rondvaart nog even iets gegeten in het restaurant van Futureland en toen Sem weer netjes thuis afgeleverd. De komende dagen even zonder nieuws van ons omdat we thuis wat gaan klussen met de hitte die op ons afkomt… 😱

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s