Nattigheid op de Maasvlakte…

31-07-2019

We staan laat op, Tije slaapt na z’n vermoeiende dag van gisteren uit tot 8:45 uur (ik moet hem wakker maken). Tijdens het ontbijt begint het te regenen. Gelukkig zitten we droog. We hadden de regen al een beetje voorzien en we ontbijten heerlijk droog onder de luifel.

Na het ontbijt wil Tije even testen of regen wel echt nat is. Hij trekt z’n poncho uit en trotseert de regenbuien met z’n jas. De test heeft een positief resultaat: z’n jas wordt inderdaad nat! 😀 Gevolg: met de laatste droge kleren in de camper blijven tot alles is ingepakt en afgewassen. Gelukkig wil oma nog wel even voorlezen.

Als alles aan boord is, vertrekken we naar camping De Vlugtheuvel waar Agnes een tweedehands Omniaoven ophaalt die ze via Marktplaats heeft gescoord bij een Belgische dame die vandaag toevallig ook in Stellendam verblijft. Als de koop gesloten is, vertrekken wij naar Futureland op de Maasvlakte waar we met Tije een sightseeing programma doen.

Hij vindt alles erg interessant en vindt ook de tentoonstelling leuk. Hierna rijden we weer op huis aan en mama Guusje is gelukkig blij dat haar gezin weer compleet is.

Oh ja… onderweg Tije de liedjes laten horen van het Klein Orkest… een groot succes!!

Hier is een album voor jou… Roltrap Naar De Maan van Klein Orkest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s