Woutrinahoeve – Zuiderdiep – Stellendam

30-07-2019

We blijven nog een nachtje met Tije op de Woutrinahoeve overnachten. Hij is erg blij met z’n nieuwe vriendinnetje Julia op de camping en ze weten zich uitstekend te vermaken. We blijven tot bijna 12:00 uur zodat Tije lekker op de camping kan spelen.

’s Middags gaan we op de fiets naar het zwembad het Zuiderdiep in Stellendam. Mooi zwembad voor zo’n kleine plaats als Stellendam. Bij ons in de omgeving zijn er heel wat plaatsen waar zoiets schijnbaar niet rendabel is, terwijl het hier er prima uitziet: een mooi binnenbad met allerlei attracties zoals een grote glijbaan en een stroomversnelling. Ook het buitenbad mag er zijn met drie reuzenglijbanen. We genieten volop. Tije is niet uit het water weg te slaan.

Na het zwemmen doen we nog een boodschapje in het dorp omdat ’s avonds Peter en Yvonne op bezoek komen.

Afgezien van een valpartij (Tije valt van een rijdende skelter en is bijna ontroostbaar) wordt het ook nu weer een gezellige dag. Tije slaapt gelukkig snel in. Het was een vermoeiende dag voor hem. Wij drinken nog een glaasje met Yvonne en Peter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s