Zoeterwoude – Leiderdorp – Putten

04-08-2019

We gaan weer een weekje op stap in Nederland. Combineren ons reisje met wat familiebezoekjes, gaan naar de opera in de steengroeve bij Winterswijk en zullen Obelink bezoeken om wat camperspulletjes aan te schaffen voor de grote reis naar Griekenland later dit jaar.

Vandaag was onze eerste halte Zoeterwoude voor een lunchafspraak bij Casper en Malou. Gezellig gelunched (met zelf gemaakte sambal) en gelijk ook de foto’s bekeken van Caspers trip naar Las Vegas (reisje met de collega’s van LinkedIn). Mooie foto’s gezien van Monument Valley en de Antelope Canyon.

De volgende halte was Leiderdorp waar de verjaardag van Vos werd gevierd. Vos is gisteren twee jaar geworden en dat werd gevierd met een lekkere taart, cadeautjes en familiebezoek. Vos z’n mooiste cadeau was de ambulance met geluid! Alleen tijdens het voorlezen kon hij even afstand doen van de ziekenauto.

Na wat sminckwerk van oma Agnes, vertrokken wij naar onze laatste halte, camperplaats De Driest bij Putten waar de camperaars zelf mogen bepalen hoeveel zij willen doneren voor een overnachting. Erg mooie plekken en de enige voorziening is een oplaadplek voor ebikes. Hier overnachten we vannacht. We zien hier ook nog een tot camper omgebouwde oude brandweerwagen uit Ijselmuiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s