Voorthuizen – Winterswijk

05-08-2019

Het laatste familiebezoekje deze week. We bezoeken tante Janna in Voorthuizen. Vanuit Putten is het niet ver meer naar Voorthuizen en we zijn er dan ook op tijd. Eerst even gezellig bijkletsen en er dan samen op uit. Tante in de rolstoel en wij er achter en er naast. We doen een rondje door het hele dorp en doen hier en daar wat kleine boodschapjes, drinken een kopje koffie en eten een kroket.

Voordat we het weten is het al bijna 14:00 uur. Tante is moe en wij nemen afscheid en reizen door naar Winterswijk.

Hier hebben we drie nachtjes gereserveerd op het natuurkampeerterrein Lutje Kossink. Mooi terrein met alle voorzieningen die we nodig hebben.

De komende dagen gebruiken we deze camping als uitvalsbasis voor tochtjes in de omgeving maar vandaag doen we het rustig aan. Ik lees eindelijk m’n boek uit en Agnes probeert haar nieuwe Omniaoven uit.

Het boek was de moeite waard om te lezen. Een fantasy variatie op het bekende boek van Bram Stoker. Wel weer even wennen zo’n pil lezen van 965 bladzijden. Dan is een ereader een stuk makkelijker. De eerste maaltijd uit de Omniaoven smaakt prima!

Na het eten maken we nog een wandeling in de omgeving en nemen een lekkere douche (geen muntjes dit keer).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s