Fietsen en geocachen rond Winterswijk

06-08-2019

De camper gedraaid, we staan nu minder op de wind en we halen onze fietsen van de busbiker.

We fietsen vandaag een mooie route in de omgeving van Winterswijk. Voor de liefhebbers, we rijden de route langs de volgende knooppunten: 14, 20, 21, 30, 27, 28, 31, 39, 29, 50, 22, 16,10. Knooppunt 10 is bij Lutje Kossink.

Als we vertrekken, lijkt het er op dat we vandaag met pech te maken zullen krijgen. De accu van de fiets van Jan valt steeds uit. Het uitvallen wordt veroorzaakt door vuile contacten van de batterij. Een fietsenmaker in Winterswijk helpt met schoonspuiten en contactspray. Hierna vervolgen we de fietstocht zonder problemen.

Onderweg lukt het ons ook om nog verschillende geocaches te loggen. Al met al een mooie fietstocht van ongeveer 43 kilometer door een afwisselend landschap.

Als we weer bij de camper zijn, krijgen we slecht nieuws over één van onze trouwste volgers en vrienden, Maja van der Loos. Na een operatie afgelopen week, blijkt het met Maja niet goed te gaan. We zijn hier erg van onder de indruk. We wensen vanaf hier Maja en George het allerbeste toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s