Obelink en de Zauberflöte

07-08-2019

Een bijzondere dag. Samen op reis, boodschappen doen bij één van de grootste campingzaken van Nederland, naar de opera in de Steengroeve bij Winterswijk en dan bij thuiskomst vernemen we dat onze vriendin Maja is overleden. Een dag die we hierdoor niet gauw zullen vergeten.

We beginnen de dag met een bezoek aan Obelink bij Winterswijk. Het is de grootse camping- en kampeerzaak die wij hebben gezien in Nederland. Er is niet veel kampeergerei dat Obelink niet verkoopt. Wij hadden nog een aantal benodigdheden op ons lijstje die we wilden aanschaffen voor onze reis naar Griekenland.

’s Middags hebben we nog wat zitten lezen bij de camper totdat het tijd was om naar de Steengroeve te gaan. De steengroeve wordt 3 weken per jaar beschikbaar gesteld voor een theaterproduktie. Dit jaar was het de opera De Zauberflöte van Mozart. We hebben genoten van dit spektakelstuk. Ruim 400 vrijwilligers (zangers, muzikanten, dansers en decorbouwers) maakten er een geweldige show van. Tijdens de voorstelling maakte een laag overvliegende luchtballon (niet gepland) de show compleet.

Onze dag kreeg echter een naar einde. Bij thuiskomst hoorden we dat onze vriendin Maja van der Loos is overleden. Vorige week waren we nog bij Maja en George op bezoek in hun nieuwe (zorg)woning. Onwerkelijk dat zij er nu niet meer is. We zullen haar niet vergeten. Onze gedachten zijn nu bij George: heel veel sterkte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s