De laatste loodjes…

Vandaag de laatste loodjes voor we maandag (Jan’s verjaardag) kunnen vertrekken. De camper is woensdag teruggekomen van de garage en is helemaal nagelopen voor onze reis. We hebben Bente, onze Noorse vriendin van Schiphol opgehaald. Zij gaat in ons huis wonen als wij op reis gaan.

Omdat we van plan zijn om twee maanden weg te blijven, hebben we al in een vroeg stadium een actielijst gemaakt: Voor elke twee weken een opvouwbare krat met voedingswaren die we buiten de koelkast kunnen bewaren. In totaal vier kratten (stapelbaar) die we makkelijk onder ons bed kwijt kunnen. Behalve deze vier kratten, staat er ook een opvouwbare krat met daarin gereedschap, een gaslamp, badmintonrackets, horrengaas, extra verlengsnoer, snorkels, enz.

Vandaag de hele camper een sopbeurt gegeven voordat we alles gingen inruimen. Gisteren al de buitenkant weer helemaal schoon. Kleinzoon mee in de wasstraat vond het allemaal erg spannend. Na de schoonmaak hebben we de camper voor het huis ingeruimd nadat ook de “cockpit” helemaal is opgeknapt. Lekker om dat weer eens gedaan te hebben. Alle kleding uitgezocht en over de kastjes verdeeld. Spelletjes en reisboeken op hun plek. Nieuw is ook de opvouwbare IKEA krat waar onze schoenen een plek hebben gekregen. Niet langer los over de vloer… 

Ook nieuw is de reclame op ons camperbusje. Met deze reclame hopen we dat er nog meer mensen ons gaan “volgen” via ons reisblog op http://camperoppad.com. Op Facebook hebben we inmiddels zo’n 125 volgers. Nog even en we gaan viral 😉. 

Zaterdag en zondag hebben we nog de laatste afspraakjes en dan gaan we! O ja, van een paar van de kleinkinderen (we passen elke donderdag op) is ook al afscheid genomen. Een extra knuffel omdat twee maanden wel heel lang is… 😘

 

2 gedachtes over “De laatste loodjes…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s