Nördlingen – Golling

28-08-2019 🌞 29° C.

Van Nördlingen naar Golling is normaal gesproken drie en half uur rijden. Wij deden er vanmorgen bijna een uur langer over door files welke vooral veroorzaakt werden door onderhoud van de middenberm vlak voor de grens met Oostenrijk. Waarom dat op werkdagen en overdag gebeurt, zal wel te maken hebben met Duitse gründlichkeit. Het resultaat was in ieder geval aan beide kanten files van ongeveer 20 kilometer.

We kwamen desondanks mooi op tijd aan bij onze eindbestemming van deze dag: camperplaats “Aqua Salza” bij Golling, een dorpje net even voorbij Salzburg. Zoals de naam al doet vermoeden, was er meer te beleven bij deze trouwens heerlijk rustige plek (€ 9,90 per nacht – stroom mogelijk per € 0,50). Aqua Salza is een mooi sauna- en zwembadcomplex met een groot binnen- en buitenbad. Wij hebben deze middag heerlijk gebruik gemaakt van het zwembad. De grote glijbaan op de foto is echt spectaculair, ik verkeek me de eerste keer op de snelheid… 😱

Na het avondeten hebben we nog even een boodschap gedaan in Golling, een ijsje gegeten en het dorpje zelf bekeken. Golling is een mooi Oostenrijks dorpje met veel beschilderde huizen.

2 gedachtes over “Nördlingen – Golling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s