Golling – Spittal

29-08-2019 🌤 25° C.

Een korte reis van anderhalf uur dwars door Oostenrijk met veel tunnels. Een wegennet hier onderhouden kost heel wat meer als in Nederland. We hadden thuis al een tolvignet voor de Oostenrijkse wegen aangeschaft en moesten vandaag ook nog € 12,00 tol bijbetalen op de weg naar Spittal. Was wel een weg met mooie (o.a. nieuwe) tunnels.

Omdat we om 11:00 uur al op de camping Drauflüss in Spittal waren, hadden we de hele dag nog voor ons. We hebben de fietsen van de camper gehaald en een fietstocht in de omgeving gemaakt. In Baldramsdorf zagen we een leuk kerkje met muurschildering waarvan de deur wagenwijd openstond. Bleek dat de hele kerk in onderhoud was en waarschijnlijk was het lunchpauze. Er was niemand te bekennen dus ongestoord wat foto’s kunnen nemen…

Terug op de camping (we hebben weer een mooie plek aan het water) even lekker uitgerust en gelezen en daarna met de fiets nog wat geocaches in de omgeving gedaan voordat het onweer voor afkoeling zorgde. We hebben ‘s avonds nog tot laat buiten kunnen zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s