Pivka – Luka Vela Jana

31-08-2019 🌞🌞 34°C.

Het is al laat als ik ons dagelijkse blog zit te schrijven. Nog steeds 26° C en we zitten nog buiten bij de camper die we vannacht geparkeerd hebben bij het haventje van Luka Vela Jana in Kroatië. Boven ons een schitterende sterrenhemel.

Vannacht goed geslapen dankzij onze oordoppen. De camperplek bij het museum was prima maar de herrie van de weg viel tegen dus oordoppen in. Het tuinonderhoudspersoneel was echter ook vroeg aan het werk met maaimachines en daar konden onze oordoppen niet tegen op. We hebben vanochtend erg rustig aan gedaan en eerst de sticker op de zijkant van de auto bijgewerkt.

Hierna hebben we de ochtend doorgebracht in het militair museum. Weinig nieuws maar de rondleiding in de duikboot en de vliegsimulatie in een MIG waren wel interessant.

We hadden in de onderzeeër wel allebei last van claustrofobie. Het idee dat je met zo’n klein ding 180 meter diep gaat…

Bij de camperplaats was ook nog een kudde geiten actief die in goede samenwerking de struiken kaal vraten.

Na het museumbezoek zijn we in korte tijd (de grensovergangen gingen erg vlot) naar ons eerder genoemde haventje gereden en hebben de rest van de middag heerlijk geluierd en gezwommen in de Adriatische Zee.

O ja… opnieuw de sticker bijgewerkt 😄. Het is voor het eerst dat we In deze vakantie vrij staan. Geen overnachtingskosten dus.

2 gedachtes over “Pivka – Luka Vela Jana

  1. Wat heerlijk, zo samen rondreizen. Nu op Krk, daar zijn wij vorig jaar geweest. Prachtig land, Kroatië. Gaan jullie nog naar Pltvice meren? Een aanrader, maar zal nu wel druk zijn. Veel plezier nog, ik blijf jullie volgen. Knuffel van Yvonne

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s