Kastoria – Meteora

10-09-2019 🌤🌞 30° C.

Vannacht een onrustige nacht gehad. Een stel jongelui had één van hun auto’s over de rand gereden van het meer tegenover onze (vrij) camperplek. Het kostte hen ongeveer tot 1:30 uur ‘s nachts voor ze hun auto er weer uit hadden gesleept en alles ging met een hoop herrie gepaard. Dit zorgde ervoor dat wij pas laat sliepen. Is natuurlijk ook een risico van ergens vrij staan. ‘s Ochtends om 7:30 uur werden we weer wakker door roeiactiviteiten op het meer:

Het was bovendien leuk om te zien hoe de vissen in het meer te keer gingen om zoveel mogelijk muggen te vangen:

Na het ontbijt zijn we in één ruk doorgereden naar onze camping Vachros Kastraki bij Meteora. Dit keer niet via de grote (tol)weg maar erg leuk binnendoor gereden.

We hebben de middag gebruikt voor een plons in het zwembad van de camping en om boodschappen te doen in Kalampaka. De camping is wisselend qua kwaliteit, plekken zijn niet echt vlak, verschillen in grote, prima douches maar wel koud, mooi zwembad met een fantastisch decor (zie foto hierboven). Maar goed, het is onze eerste Griekse camping… Wie weet wat er nog gaat komen. Morgen gaan we omhoog om een bergwandeling langs de kloosters van Meteora te maken.

3 gedachtes over “Kastoria – Meteora

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s