Krastaki – Kato Gatzea

12-09-2019 🌤 28° C.

Na twee dagen Krastaki (Meteora) zijn we doorgereden naar Kato Gatzea (onder Volos) op het schiereiland Pilion met z’n mooie authentieke Griekse dorpjes. Na een voorspoedige rit van zo’n drie uur arriveerden we om 12:00 uur op camping Hellas. Hier werden we erg gastvrij onthaald door één van de twee dames bij de receptie. De camping ziet er goed verzorgd uit: prima douches en ander sanitair, goeie WiFi en we konden onze camper op 25 meter afstand van de zee parkeren.

Vervolgens hebben we de middag doorgebracht aan het heerlijke strandje bij de camping (erg helder water) en tussendoor ook nog even de tijd gehad om twee wasjes te doen. Na het avondeten hebben we nog een avondwandeling gemaakt naar het naburige dorpje. Het waaide flink maar het was echt een warme wind vanaf zee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s