Kato Gatzea

13-09-2019 🌤26° C.

We hebben besloten om een aantal dagen op deze camping te blijven. Vannacht wakker geweest door hevig onweer. We hadden het echter aan zien komen en ons wasgoed veilig gesteld. En vanochtend scheen al weer snel een lekker zonnetje. We zijn trouwens de ochtend begonnen met een bezoekje van de garage. Gisteren had tijdens het laatste deel van de reis er een waarschuwingslampje gebrand wat op een storing in het motorsysteem wees. Nadat de monteur het systeem had uitgelezen, bleek het om iets onschadelijks te gaan wat eenmaal thuis weer verholpen kan worden (gloeitijd???). Voor € 15,00 waren wij weer blij en gerustgesteld. Gelijk na het monteursbezoek hebben we bij de receptie kaarten laten boeken voor het stoomtreintje door de heuvels van Pilion. Er waren alleen nog kaarten voor zondag dus moeten we onze strandvakantie nog een dagje uitbreiden 😄. We zullen pas op maandag verder reizen.

Vervolgens zijn we een ochtendwandeling gaan maken naar het volgende dorpje (Kala Nera) waar we een kopje koffie hebben gedronken, wat over de boulevard hebben gebanjerd en wat verse boodschappen hebben gehaald. Eenmaal terug op de camping hebben we de rest van de dag gelezen, gezwommen en in de zon op het strand gelegen. Tussendoor nog even heerlijk geluncht met verse meloen en Griekse druiven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s