Gythio

25-09-2019 🌞 26° C.

Na het (kortdurende) noodweer van gisteren vandaag weer schitterend weer. Helder en niet te warm; prima weer om te fietsen en te wandelen. Thuis hadden we het boekje “Peloponnesos” al aangeschaft. Een boekje met 45 wandelingen waar we er al een aantal van hadden gedaan. Vandaag stond er een rondwandeling om Gythio op het programma. Allereerst op de fiets naar Gythio. Prima te doen met een elektrische fiets. We hoefden maar één flinke bult te overbruggen vanaf de camping en we waren 4 km verder in Gythio. De beschrijving van de wandeling was prima. Wel even zoeken hier en daar maar we hebben alles kunnen vinden. De wandeling voerde ons langs het schiereilandje Kranai, de haven van Gythio, door de smalle straatjes van het stadje, het kerkhof naar het 170 meter hoger gelegen kloostertje Agii Pandes. Vlakbij het kloostertje hebben we de enige geocache in de wijde omtrek kunnen loggen. We moesten daarna wel even zoeken naar het pad naar beneden. Met schitterende uitzichten daalden we vervolgens weer af naar Gythio waar we de inktvis hebben gegeten die we ‘s morgens nog aan de lijn zagen hangen. Na deze late lunch zijn we teruggereden naar de camping en hebben daar onze dagelijkse plons in de zee genomen. Omdat deze camping ook een prima zwembad heeft, hebben we daar de slotduik gedaan. Het was leuk om ook nog even een gesprekje te hebben met Jelmer, Jochem, Roos en Tobias (alleen bij het zwembad hebben we een goed bereik hier). Tot slot: doordat we hier en daar slechte WiFi hebben als ik mn blog schrijf, worden er soms foto’s en filmpjes pas achteraf bij de blog geplaatst. Als je die niet wilt missen, kijk dan nog eens terug op HTTP://camperoppad.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s