Koroni

30-09-2019 🌞 27° C.

Luie dag vandaag. Fietsen van de drager om boodschappen te doen bij een supermarkt 700 meter verderop (heuvelopwaarts). Natuurlijk wel eerst de voorraadkratten gereorganiseerd en de afwas gedaan, het beddengoed te luchten gehangen en de camper uitgeveegd 😉. Hierna het strand opgezocht en daar tot 15:30 uur gebivakkeerd, vervolgens het zout van de zee afgespoeld in het zwembad en even kort kennisgemaakt met twee Franse Nederlanders die ook een rondje Griekenland doen. Goeie tip gekregen voor een camping bij Venetië. Afgedouched en het stadje Koroni bekeken, zelfs drie caches kunnen loggen. Het was andermaal door het geocachen dat we een leuk plekje ontdekten: het klooster St. Eleistria. Het kasteel van Koroni lag op de heuvel met uitzicht over beide baaien met aan één kant zicht op de vissershaven en aan de andere kant op een kilometerslang zandstrand. Boven op de heuvel vonden we ook nog een klein nonnenklooster dat in de vorm van een soort hofje was gebouwd. Na al dit moois hebben we de dag afgesloten met lekker uit eten bij restaurant Zorba.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s