Ionion Beach

09-10-2019 🌞 28° C.

Wederom een stralende dag vandaag. Na twee dagen regen en bewolking de fietsen gebruikt om 2 kilometer verderop het grote zandstrand van Ionion Beach te bereiken. Zeker 4 kilometer zandstrand voor ons alleen op een clubje bejaarden na die ‘s ochtends ook een uurtje van de zon kwamen genieten en allerlei dingen naar ons riepen die wij ook niet begrepen. Bij het lokale restaurantje een visje genuttigd als lunch en daarna weer naar het strand om te zwemmen, op te drogen en te lezen. Zwaar leven… 😉. Morgen waarschijnlijk hetzelfde programma. We hebben besloten hier te blijven tot we maandag met de boot naar Ancona gaan. Tot die tijd zullen we even geen blog schrijven tenzij er iets bijzonders valt te melden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s