Venetië

17-10-2019 ☁️🌤🌞🌤 22° C.

Vanochtend om 9:00 uur met de boot bij de camping vertrokken in een dichte mist, amper 25 meter zicht… Een half uur na aankomst (vlakbij het San Marcoplein) was de zon volkomen doorgebroken en alle mist verdwenen. Volgens mijn stappenteller hebben we vandaag ruim 12 kilometer gelopen en heeeeel veeeeel foto’s gemaakt. Cadeautjes onderweg: het bezoeken van de Amerigo Vespucci (opleidingsschip Italiaanse marine), het museum Ca’ Pesaro (moderne kunst en een fantastische oriëntaalse (Japanse) afdeling. Niet echt cadeautjes waren de rekeningen voor onze koffie, lunch en drankjes. Wat is alles duur in Venetië!!! We hebben geen spijt dat we gegaan zijn maar overwegen om een volgende keer ons eigen lunchpakket mee te nemen. We hebben de hele dag enorm genoten, ook nog een geocache gescoord terwijl we er eigenlijk geen tijd voor wilden nemen, er was weer (voor ons de tweede keer) zoveel moois te zien. Die derde keer komt er vast ook nog wel. Gisteren vroeg iemand mij of Venetië nu echt zo mooi was… Mijn antwoord: bekijk de foto’s en oordeel zelf! Ik laat er slechts een zeer beperkt aantal zien, de rest komt later in mijn fotoboek. Dus Patrick… als je het antwoord nog niet weet, kom je maar langs als het album klaar is 😀.

2 gedachtes over “Venetië

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s