Venetië – See

18-10-2019 ☁️🌤☁️ 18° C.

Gisteren nog in Venetië gewandeld in een t-shirtje, nu een blogje schrijven in de camper met de verwarming aan. Met zulke verschillen duiken we echt de herfst in. We merken het niet alleen aan de temperatuur maar zien het ook aan de kleuren in de natuur als we naar het noorden rijden. Vanochtend vroeg op. Net als we weg willen rijden, komt er nog even een groot schip langs. Dat pikken we nog even mee…

Hierna rijden we al gauw de snelweg op richting Padova. Via de tolweg richting Milaan rijden we via Trento en Bolsano het dal in bij Merano. Dit dal staat stampvol fruitbomen, vooral appels worden er momenteel volop geoogst. We kunnen het niet laten om langs de weg een grote zak te kopen: vanavond verse appelmoes en appeltaart ( dankzij de Omnia oven). Lekker!!! Hoewel we eerst een stop wilden maken bij Merano maar het weer tegenviel, zijn we doorgereden en hebben de Reschenpas naar Oostenrijk gereden. Gelukkig was de rit een feestje door de herfstzon die het ons reeds bekende dal in nieuwe kleuren zette. De uitgezochte camping bij Landeck bleek gesloten ivm verbouwingswerkzaamheden. We staan nu uiteindelijk in See op een parkeerplaats bij een gesloten kabelbaan (ook ivm werkzaamheden). Al met al hebben we meer gereden dan onze bedoeling was maar zijn we wel fijn opgeschoten richting Nederland. Morgen gaan we verder de Hochalpenstrasse rijden en proberen we te wandelen bij Galtür.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s