Lindau am See – Edenkoben

21-10-2019 ☁️ 17° C.

Vandaag een grote ruk naar het noorden gereden. Van Lindau am See naar een camperplaats bij Edenkoben. Onderweg was het overwegend bewolkt met hier en daar een regenbui. Het was niet druk op de weg en we konden goed doorrijden.

De camperplaats is gelegen bij een grote wijnboerderij en we konden het niet laten om er een korte wijnproeverij te doen. Resultaat was wel dat we een doosje witte wijn en een doosje rosé mee moesten nemen 😉. Heerlijk proeverijtje nu en heerlijk proeven thuis.

Het dorp Ebenkoben ligt midden in de Süddeutsche wijnstreek Pfalz en men heeft ons verteld dat het hier prachtig fietsen is langs de Radweg Deutsche Weinstrasse. Gaan we weliswaar bij mooi weer morgen pas doen maar we hebben al vast de route kort verkend in en rond Ebenkoben zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s