Edenkoben – Stroe

22-10-2019 🌤☁️🌤 19° C.

Vanmorgen vroeg besloten om toch maar naar Nederland te rijden i.p.v. nog een dagje fietsen in de omgeving van Edenkoben. Het is daar prachtig en we komen zeker nog keertje terug om nog een paar dozen wijn te halen maar ons huis in Rijswijk roept waar we blijven 😉. Om 9:30 uur reden we weg uit Edenkoben en omstreeks 13:00 uur kwamen we Nederland binnen (inclusief half uur koffiepauze ergens in Duitsland). De eerste keer dat we deze weg naar Venlo namen vanuit het zuiden van Duitsland. Is ons prima bevallen, minder oponthoud omdat we een aantal grote steden mijden.

Niet zo ver voorbij de grens hebben we bij Boxmeer kort de snelweg verlaten en een echte Nederlandse herfstlunch genuttigd! Lekker hoor! O ja, Rob… ook weer een Nederlands biertje… 😀.

Hierna reden we vlot door en parkeerden ons campertje op camping Jacobshoeve bij Stroe omdat we morgenochtend op de koffie gaan bij Tante Janna in Voorthuizen. Zij is de trouwste volger van ons blog. Na de koffie en lunch rijden we dan door naar ons huis in Rijswijk. Morgenavond volgt voorlopig ons laatste blog. Voor de liefhebbers valt er dan ook een aantal statistische gegevens van onze reis te lezen. Agnes is hiervoor al vroeg opgestaan om alles haarfijn uit te rekenen.

2 gedachtes over “Edenkoben – Stroe

  1. Met veel plezier heb ik jullie verhaal gelezen. Wij, jacob en Ankie zijn een reis aan het voorbereiden, over land naar Griekenland, en lees nu verschillende reisverhalen. Ook wij hebben een buscamper en willen zowel vrij staan als op campings.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s