Weer thuis

23-10-2019 🌤 19° C.

Vanochtend op familiebezoek bij tante Janna in Voorthuizen. Twee maanden bijpraten en dat doen we door o.a. lekker te lunchen bij De Bunckman in Voorthuizen.

Hierna rijden we in een flink uurtje zonder file in één keer naar ons huis in Rijswijk waar we nog net onze Noorse vriendin Benthe treffen. Zij heeft de afgelopen twee maanden op ons huis “gepast”. Win-win situatie! Zij had hierdoor tijdelijk een woning in Nederland en wij hadden iemand die de planten verzorgde en alles in de gaten hield. Nog een uur later stond ons campertje weer geparkeerd op z’n vaste plekje aan het eind van de straat en kon het grote opruimen beginnen. Dit keer was de “wasstraat” bij ons op de eerste verdieping!

Nu schrijf ik m’n laatste verhaaltje lui onderuitgezakt op onze bank in de huiskamer. Toch ook weer lekker om thuis te zijn. We kijken terug op een heerlijke vakantie. Voor het eerst zo lang van huis is ons prima bevallen. We hopen het vaker te kunnen doen. We willen iedereen bedanken voor de leuke reacties op onze schrijfsels (we deden het samen: Jan schreef en Agnes haalde veel spel- en stijlfouten er uit). Voorlopig even een schrijfpauze tot een volgend reisje.

Voor wie er in geïnteresseerd is tot slot nog wat statistiek:

Onze reis duurde 58 dagen, we reden 6687 kilometer, de diesel kostte ons € 1057 (we rijden de dure diesel vanwege onze Ford motor en het milieu), we voeren 1100 kilometer, de boot kostte ons € 539 (inclusief diner, ontbijt, lunch en buitenhut), onze overnachtingen kosten ons € 1400, we betaalden € 183 aan tolwegen, aan openbaar vervoer € 27,50, we overnachtten op 30 verschillende camperplekken en 1 hotel (tijdens reparatie camper). Met dank aan Agnes voor de boekhouding.

Tot slot: het zal nog wat tijd kosten… maar er komt straks nog één blogje met de link naar het fotoboek van deze reis. Goede reizen allemaal!

2 gedachtes over “Weer thuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s