Weekendje weg…

15-11-2019 ☁️ 6° C.

Vanmorgen al vroeg ons rode huis op wielen voor de deur gezet om in te pakken. ‘s Middags ging Agnes nog naar de yoga en gaf ik nog een cursus voor Seniorweb en toen konden we op weer ouderwets op stap.

Om 17:30 uur reden we weg en zonder file kwamen we omstreeks 19:30 uur aan bij camperplaats Stoutenburght in Blesdijk. In 2017 was deze camperplaats van het jaar (NKC) en we hebben hier al meerdere malen genoten van een prima overnachting als we onze familie in Oldemarkt bezoeken.

Na het avondeten (Agnes heeft altijd snel een lekker maal op tafel) was er nog tijd voor “2 voor 12” en een spelletje Phase10. Agnes kon het niet laten om van mij te winnen. Morgen maar een revanche en nu lekker slapen in ons campertje met de verwarming op standje 1 en een extra dekbedje.

Geef een reactie