Waterloopbos – Oldemarkt

26-12-2019

Ons campertje rijdt weer! Kerstfeest vieren met de kinderen en kleinkinderen en later nog oud en nieuw vieren bij vrienden in St. Nicolaasga. Aanleiding genoeg om er een paar dagen op uit te trekken met de camper.

Gisteren zijn we begonnen met een wandeling met kinderen en kleinkinderen in het Waterloopbos. Het Waterloopbos is een overblijfsel van het waterloopkundig laboratorium waar allerlei modellen werden uitgetest van oa de Deltawerken. Schitterend gebied dat nu een rijksmonument en natuurgebied is geworden. Zeer de moeite waard voor fotografen!

De verlaten bouwwerken zijn door de natuur overwoekerd en bieden een mooi schouwspel. De kleinkinderen waren erg geïnteresseerd. De natuur is ook erg mooi zelfs in de winter. We komen zeker nog eens terug als het wat zonniger is.

Na de wandeling met de twee oudste kleinzonen in de camper naar Oldemarkt. Hier werden wij werkelijk enorm verrast met een schitterend cadeau dat Roos voor ons in de camper had gemaakt: een quilt voor in de camper! Geweldig! Helemaal in onze kleuren met allemaal camperfoto’s er op en natuurlijk ontbraken de kinderen en kleinkinderen niet!

Het kerstdiner was ook prima verzorgd. Gezellig gourmetten met elkaar.

Het slot van deze dag was een nachtje heerlijk slapen in ons campertje onder de nieuwe quilt in de Dorpsstraat van Oldemarkt.

Geef een reactie