Zwolle – Oldemarkt

22-02-2020 🌧☁️💨 10° C.

Vanochtend de dag begonnen met een lekkere warme douche op camperplaats Hofvliet. Na het ontbijt een bezoek gebracht aan museum De Fundatie. Het bezoek aan dit museum was weer een feestje met de CRUX tentoonstelling. Vier schilders met opvallend werk. Hieronder een viertal collages van hun werk.

Terug op de camperplaats hadden we een discussie met de eigenaar van de camperplaats die het niet eens was met onze review op Campercontact. Wij bleven bij onze mening dat de beheerder het niet zo nauw nam met de veiligheid. Hoewel hij ons en een andere camperaar nog een plaats had toegewezen, werd het hierdoor zo vol dat makkelijk wegrijden in geval van calamiteiten niet meer mogelijk was.

In Oldemarkt gezellig met Jelmer en Roos en onze kleinkinderen bijgekletst en heerlijk gegeten in restaurant Mooi Oldemarkt waar het met kleine kinderen goed vertoeven is door de grote speelkamer waar Jochem en Tobias zich prima vermaakten.

Toen de kleintjes op bed lagen, hebben wij nog naar De Mol gekeken en een spelletje Ticket to Ride gedaan dat met Jelmer en Roos in een gelijk spel eindigde: twee winnaars!

Tot slot heerlijk de camper in: We slapen vannacht weer in de hoofdstraat van Oldemarkt.

Geef een reactie