De grote Glind

21-07-20 šŸŒ¤ 20 Ā°C.

Nadat we vandaag overdag eerst wat andere zaken moesten regelen, zijn we omstreeks 14:00 uur vertrokken naar De Glind. Morgen gaan we in Voorthuizen tante Janna opzoeken.

We grijpen dit bezoekje gelijk aan om eens een nachtje in de camper uit te proberen. Het wordt de eerste nacht voor Agnes om te testen of ze met haar gebroken rechterbovenarm kan slapen in de camper. Het manoeuvreren moet wat makkelijker gaan nu ze een gipsen brace heeft gekregen. We gaan het zien… morgen weten we meer.

We overnachten op de boerderij De grote Glind. Voor ons geen onbekende plek. We waren hier eerder. Het betreft een volledig operationele boerderij met een museumpje met oude werktuigen en een tiental camperplaatsen even buiten het dorp De Glind. De voorzieningen zijn eenvoudig: alleen drinkwater en lozen. Ivm Corona zijn de douches afgesloten.

Van de tien royale camperplekken zijn er vannacht maar twee bezet. Heerlijk rustig! We genieten allebei van de rust en de ondergaande zon en lezen weer eens lekker een boek. Heerlijk.

Geef een reactie