Op reis naar… Paasloo

We doen het weer! Eindelijk weer op reis. Hoe de reis gaat, weten we nog niet. Maar we rijden weer!

Onderweg naar Paasloo

We hebben nog niet veel geluk met onze reisjes. De eerder geplande reis naar St. Petersburg ging niet door ivm Corona en een gebroken rechterbovenarm van Agnes. Nu gaat de geplande reis naar het Zwarte Woud niet door ivm code rood van Duitsland door de hoge besmettingsgraad in Noord- en Zuid-Holland. Lang leve het studentenleven zullen we maar zeggen.

Maar goed… we blijven optimistisch en gaan er een paar leuke weken van maken. We zien van dag tot dag wat de reis ons gaat brengen. Jullie gaan het wel lezen!

We beginnen vandaag onze reis in Paasloo op de camping Krolsbergen waar we een familieweekend houden en we morgen het klimbos gaan bezoeken. Vooral voor de kleinkinderen een ware happening omdat ze met papa en mama in de tent gaan slapen. Het belooft een gezellige boel te worden!

We eten met elkaar in het restaurant van de camping en dan is het al donker als we naar bed gaan. Spannend hoor!

Nu zijn Jelmer, Roos, Jochem en Tobias met Bouke, Guusje en Tije en Vos van de partij. Morgen komen Casper en Malou de groep compleet maken. De weersverwachtingen zijn prima en het belooft dus een prima weekend te worden.

3 gedachten over “Op reis naar… Paasloo

Geef een reactie