Paasloo Klimbos

19-09-2020 🌞 20° C.

De zaterdag van ons familieweekend stond in het teken van het Klimbos. De kleinkinderen waren ‘s ochtends al vroeg wakker. Was het eerst nog fris, de zon zorgde al gauw voor warmte. Casper en Malou arriveerden omstreeks 11:30 uur.

Vanaf 13:30 uur stond het Klimbos op het programma. Spannend klauterwerk hoog in de bomen. Goed gezekerd begon iedereen aan parcours 2. Parcours 1 sloegen we over vanwege de grote drukte. Na parcours 2 hield Jan het voor gezien. Alleen Casper, Jelmer en Bouke maakten alle trajecten af. Roos en Guusje deden het eerste parcours nog ipv het vierde parcours. We hebben genoten.

Na het Klimbos hebben we heerlijk met elkaar gebarbecued en rond een uur of zeven lagen de kleinkinderen weer schoon in hun bedje. Ook de vaders en moeders hielden het rond een uur of negen voor gezien.

Al met al een fijne dag! Hieronder nog wat actiefimpjes – alleen op website https://camperoppad.com

Ijsje delen…

Geef een reactie