Paasloo – Stroe

20-09-2020 🌞 21° C.

Zo… een geweldig leuk familieweekend zit er op. Vanochtend nog een ontbijt met elkaar, alles opruimen, een groepsfoto gemaakt en als afsluiter met z’n allen midgetgolf spelen. Guusje slaagde er uiteindelijk in om opa Jan te verslaan met 39 punten. Casper was een goede tweede met 52 punten.

Als afsluiter was er voor de kleinkinderen nog een ijsje.

Nadat iedereen huiswaarts was gekeerd, hebben we de leiding van de camping nog bedankt! Alles was prima geregeld! Geweldig mooie camping met schitterende camperplekken. Groot en voorzien van prima camperfaciliteiten. We komen hier zeker terug! Lastig kiezen! We hebben hier al zeker drie prima plekken want behalve camping Krolsbergen, zijn camping De Houtwal en Stoutenburght in Blesdijke goede alternatieven.

De gekke bekkenfoto…

‘s Middags waren wij omstreeks 15:30 uur op onze volgende bestemming. We overnachten vannacht op camping De Jacobushoeve in Stroe. Morgen op bezoek bij tante Janna in Voorthuizen en bij Cora en Hindek in Veenendaal.

Geef een reactie