St. Oedenrode – Son en Breugel – Boppard

14 juni 2021 ☀️ 27° C.

Gisteren een luie dag. Rustig opgestaan en vervolgens via een kleine omweg – waarbij we de snelweg meden – naar St. Oedenrode gereden waar we één nachtje op camping “De Kienehoef” hebben gestaan.

We ontmoeten hier opnieuw Trix en Willem-Jan die maandag ook een nieuwe matras laten maken bij Semionautic in Son en Breugel. We doen hier niet veel. We moeten gewoon even wennen aan de warmte. Agnes doet een plons in het recreatiemeer en we lezen in ons boek. Er staat een schitterende oldtimer combinatie met caravan. Even op de foto gezet voor jullie.

Aan het eind van de dag borrelen we nog even met ons viertjes en Jan en Willem-Jan kijken ‘s avonds naar de eerste wedstrijd van het Nederlandse elftal. Grote schermen mogen niet dus we kijken op onze iPad. Nederland wint met 3-2 maar het team valt wat tegen. Maar goed… we moeten altijd een beetje wennen. Wellicht komt de grote vorm er nog.

De volgende dag zijn wij om 9:00 uur bij Semionautic en om 12:30 uur rijden we weg met onze nieuwe matras. Het is een matras uit drie delen omdat er onder ons bed een opbergruimte zit en de toegang tot onze watertank (om schoon te maken). Vanavond gaan we testen hoe de matras slaapt.

We rijden daarna naar Boppard aan de Rijn en boeken een nachtje aan het water op camping Sonneneck. Jammer genoeg mogen het zwembad en de douches nog niet worden gebruikt vanwege Corona. Het uitzicht is echter prima. De vakantie is begonnen!

4 gedachten over “St. Oedenrode – Son en Breugel – Boppard

  1. Benieuwd naar of jullie lekker hebben geslapen.
    Zullen we vast snel lezen 🙂
    Fijne vakantie; veel plezier!!
    Groet, Hans & Pauline

Geef een reactie