Stratiatellacake a la omnia

Toen ik door een Duitse winkel liep op zoek naar zoetstof voor een cake, zag ik de Schoko chunks staan. In een opwelling kocht ik ze omdat ik nog nooit met chocolade in mijn omnia heb gebakken. Vandaag, in Polen hebben we een regendag. Dat is mooi want we hebben zin in een stukje cake bij de thee.

Dus aan de slag met allerlei wat ik in de camperla heb liggen.

Benodigdheden:

3 eieren, 3 eetlepels xylitol, 3 eetlepels roomboter en 2 eetlepels kokosolie samen gesmolten

2 eetlepels yoghurt, 2 theelepels vanille extract, 1 1/2 theelepel bakpoeder, 1 kop amandelmeel, 1 kop volkorenmeel, snufje zout, chocoladestukjes naar behoefte

Bereiding:

Doe alle natte delen bij elkaar en klop het luchtig. Voeg daarna de rest toe behalve de chocoladestukjes.

Vul de omnia met een laagje cakebeslag. Doe daarna de chocoladestukjes door de rest van het beslag en schenker lepel het bovenop het andere beslag.

5 min hoog, 40 min laag vuur.

Eet smakelijk!