Over ons …

Met de camper onderweg in Noorwegen

Op 18 januari 2014 werden wij (Agnes en Jan) de trotse eigenaar van een rode camperbus. Tweedehands gekocht en na een aanvankelijk moeilijke start hebben wij ruim zeven jaar van deze camperbus genoten. In 2021 hebben wij ons huis verkocht en verhuisd naar een kleinere flat om meer te kunnen reizen.

Hierna werd de rode bus omgeruild voor een wit exemplaar. Inmiddels hebben wij half Europa doorkruist. We proberen tweemaal per jaar een lange(re) tocht te maken en ook het weekend pakken we vaak de bus om er op uit te trekken. Onze camperbus is een Pössl Summit 600 (Citroën Jumper) gekocht bij Buscamper Nederland.

Op de busbiker (fietsdrager) staan onze e-bikes, in de bus hebben we een vast bed met een op maat gemaakte matras van Seminautic en een prima kachel van Truma. Bij goed weer wordt er heel wat afgewandeld en gefietst. Voor reistips zie ook onze andere pagina’s. Andere hobby’s zijn lezen, fotograferen en geocaching. Op deze manier camperen we het hele jaar door en onze bus staat dus nooit in de stalling.

Bij de voorbereiding van onze camperreizen maken we vaak gebruik van de reisverslagen van anderen. Dit heeft er toe geleid dat we een eigen reisblog zijn gestart. In eerste instantie omdat we een reisverslag voor een oude tante bijhielden die op deze manier met ons meereisde. Zij is in oktober 2021 overleden. Nu maken we onze reisverslagen om er anderen een plezier mee te doen.Wellicht brengen we andere camperaars op ideeën met onze camperavonturen.

Jan en Agnes – Camper op pad

Heb je een tip voor ons? Laat het ons weten! Onder elk bericht bestaat de mogelijkheid voor een reactie!