Over ons …

Met de camper onderweg in Noorwegen

Op 18 januari 2014 werden wij (Agnes en Jan) de trotse eigenaar van een rode camperbus. Tweedehands gekocht en na een aanvankelijk moeilijke start (wij kopen nooit meer een camper bij Global Campers in Emmen) genieten wij nu al ruim vijf jaar van onze camperbus.

Vijf jaar lang waarin wij inmiddels half Europa hebben doorkruist. We proberen tweemaal per jaar een lange(re) tocht te maken en ook het weekend pakken we vaak de bus om er op uit te trekken. 

Onze camperbus is een Pössl  van het merk Citroën Jumper met een Ford motor. Op de busbiker (www.buscamper.nl) staan onze e-bikes, in de bus een goed bed met een op maat gemaakte matras van Seminautic en een prima kachel van Truma. Bij goed weer wordt er heel wat afgewandeld en gefietst. Andere hobby’s zijn lezen, fotograferen en geocaching. Op deze manier camperen we het hele jaar door en onze bus staat dus nooit in de stalling. 

Bij de voorbereiding van onze camperreizen maken we vaak gebruik van de reisverslagen van anderen. Dit heeft er toe geleid dat we nu een eigen reisblog starten. Wellicht brengen we andere camperaars op ideeën met onze camperavonturen. Heb je een tip voor ons? Laat het ons weten! Onder elk bericht bestaat de mogelijkheid voor een reactie!

Jan en Agnes