Dagje camperen met Tije

19-08-2020 🌧🌤🌞 26° C.

Als we wakker worden, regent het. Ook is de luifel doorgezakt aan één kant door het gewicht van al het water. We zijn er gewoon doorheen geslapen toen het gebeurde. Gelukkig valt de schade mee. Een klein scheurtje dat we hopelijk kunnen herstellen met ducktape.

Tijdens de regenbuien maakt Tije al gauw kennis met ons Duitse overbuurmeisje Minnie. Ze spelen heerlijk samen en fietsen heel wat rondjes op de wielrenbaan hier.

Als de regen voorbij is, gaat Minnie met haar ouders naar het strand. Tije gaat met mij “ doosjes zoeken” (geocachen) bij Wassenaar. Hier vinden we een hoop kabouterhuisjes. Ook Tije draagt z’n steentje bij door er een aantal te vinden.

Inmiddels is de camping weer aardig opgewarmd en is het hoog tijd om lekker te zwemmen. Dit is iets wat Tije toch nog erg graag doet. Pas tegen etenstijd is hij over te halen om het zwembad te verlaten.

We eten Chili con carne en de maaltijd wordt compleet gemaakt met een lekker ijsje bij de lokale ijsboer.

Na het eten is er zelfs nog even tijd over voor de kabouter Plop disco (sorry Bouke, hij vond het leuk) waarna we het bed opzoeken.

Geef een reactie