Heerenveen – Oranjewoud – Oldemarkt – Blesdijke

16-11-2019 ☁️ 6° C.

Uitgeslapen (we werden pas om 8:00 uur wakker), gedoucht en na een lekker ontbijtje met krant (die ligt altijd klaar hier) gingen we om 10:30 uur op weg naar museum Belvedère bij Heerenveen-Oranjewoud. Vandaag konden we een deel van de eigen collectie bewonderen tgv het jubileum van het museum. Eerst nog even genoten van een kopje koffie met uitzicht over het mooie Museumpark. De tentoonstelling was ook weer zeer de moeite waard. Omdat we nog wat wilden wandelen in de omgeving, hebben een klein stukje van een geocache trail gelopen met vier erg leuk verstopte caches rond Oranjewoud en het gelijknamige landgoed bezocht.

Na de wandeling zijn we in ‘t Gerecht in Heerenveen gaan lunchen. Dit hotel-restaurant is waar onze schoondochter werkt. We hebben er heerlijk geluncht en daarna nog wat boodschapjes gedaan. Het was gezellig druk in Heerenveen ivm de intocht van Sinterklaas.

Toen we in Oldemarkt aankwamen, werden we bij de camper al opgehaald door Jochem. Nadat we gezellig met de kleinkinderen hebben gegeten (we werden ook nog even door Tije en Vos gebeld) en oma Agnes Tobias en Jochem naar bed heeft gebracht, hebben we de avond nog benut door met Jelmer en Roos Ticket to Ride te spelen. Agnes en Roos eindigden ex equo op de eerste plaats. We hebben ook Jelmer en Roos nog Phase10 geleerd. Helaas niet af kunnen maken omdat het bedtijd was en we in het donker nog teruggereden zijn naar camperplek Stoutenburght in Blesdijke.

1 gedachte op “Heerenveen – Oranjewoud – Oldemarkt – Blesdijke

Geef een reactie