Blesdijke – Oldemarkt – Haarzuilens – De Meern – Thuis

17-11-2019 🌤 7° C.

Opnieuw om 8:00 uur op. Wakker worden op camperplaats Stoutenburght is geen straf, heerlijk zo’n verwarmde doucheruimte en wat een mooie en rustige omgeving (zie hierboven). Na de douche, ontbijt en het schoonmaken van de camper rijden we naar Oldemarkt voor de verjaardag van mijn oudste zoon Jelmer en zien alle kleinkinderen als even later ook Bouke op bezoek komt. Een groepsfoto maken van alle kids is vrij lastig omdat het allemaal grapjassen zijn. Misschien dat het later nog eens beter lukt…

Na Oldemarkt gaan we door naar De Meern. We hebben echter tijd om wat te wandelen en maken een wandelstop bij kasteel Haarzuilens en loggen ook nog twee geocaches. Een mooi ingericht kasteel met stijlkamers die zeer de moeite waard zijn om even te bekijken (met onze museumkaart kunnen gratis naar binnen). Twee caches later ronden we het bezoek aan Haarzuilens af en sluiten de dag af bij de verjaardag van Benthe in De Meern.

Omstreeks 19:30 uur zetten we de camper weer op z’n plek en zit ons weekendje weg er weer op!

1 gedachte op “Blesdijke – Oldemarkt – Haarzuilens – De Meern – Thuis

Geef een reactie