Earnewâld – Suwâld – St. Nyk

29-12-2019

Gisteren zijn we lekker een dagje samen naar de sauna in Burgum gegaan. We moesten nog een cadeaubon van mijn laatste werkgever opmaken. Mooie sauna. Om 11:00 uur naar binnen. De meeste saunaruimtes waren nog niet echt op temperatuur. Later wel. Horeca is prima. De sauna zelf is wel een beetje klein met alle drukte van vandaag. Komen vast nog eens terug als alle uitbreidingen klaar zijn in juli.

Daarna opnieuw er voor gekozen om te overnachten in Earnewâld. Lijkt er op dat we vandaag de enigen zijn. Gisteren en eergisteren stonden we er respectievelijk met z’n drieën en tweeën.

We konden wel merken dat het aardig fris is. De verwarmingsketel maakt overuren en we spreken vandaag de tweede gasfles aan.

Hierna voor het eerst ons nieuwe spel Ticket to Ride gespeeld: Nordic countries. Geschikt voor 2-3 personen. Leuk om te doen. Jan gewonnen! Om Agnes te kans te geven om ook een spelletje te winnen ook nog Phase 10 gespeeld. Dit werd (voor het eerst) een gelijkspel!!!

30-12-2019

Deze dag al vroeg begonnen met geocachen. Vlakbij de camperplaats vonden we deze cache. Leuk gemaakt!

Vandaag eerst naar Suwâld gegaan en een fietsroute met caches gewandeld in en om Suwâld. Leuk dorpje met oud kerkje en dorpsschooltje. We zijn hier even naar binnen geweest om oliebollen te kopen.

Het was prachtig weer alleen wandelen in het open veld was met de wind erg koud. We hebben de wandeling daarom niet helemaal afgemaakt.

Aan het begin van de middag hebben we ook nog wat boodschapjes in Joure gedaan voor we bij Henk en Loekie in St. Nyk arriveerden. Hier gezellig bijgepraat, gegeten en ‘s avonds een nieuw spel gespeeld: The Escaperoom. Erg leuk spel met allerlei moeilijke puzzels. Jammer dat je het spel maar één keer kunt spelen! We speelden met z’n vieren tegen de klok. Het lukte ons helaas niet om het binnen de gestelde tijd uit te spelen en deden er veel langer over. Wel heel leuk!

Geef een reactie